'); ?> '); ?>

A Reiki „veszélyei és mellékhatásai”

A Reiki általában biztonságos és nem invazív kezelésnek számít, és nagyon kevés mellékhatásról számoltak be. 

 Érzelmi felszabadulás: A Reiki kezelés során egyesek érzelmi felszabadulást tapasztalhatnak. Ahogy az energia átáramlik a testen, felszínre hozhat megoldatlan érzelmeket vagy emlékeket. Ez néha átmeneti szomorúság, düh vagy más érzelmi állapotok kialakulását eredményezheti. Ez a felszabadulás azonban gyakran a gyógyulás és a személyes fejlődés felé vezető pozitív lépésnek tekinthető.

 Fáradtság vagy álmosság: A Reiki elősegíti a mély relaxációt, és a nyugalom és a csend állapotát idézheti elő. Ennek eredményeként egyesek fáradtságot vagy álmosságot érezhetnek a kezelés után. Ez természetes reakció, mivel a test energiája újra egyensúlyba kerül, és általában rövid pihenés után elmúlik.

 Fizikai érzések: A Reiki kezelés során  különböző fizikai érzéseket lehet tapasztalni, mint például bizsergést, meleget vagy hűvösséget a test különböző részein. Ezek az érzések általában a rendszerben áramló energiát jelzik, és normálisnak tekinthetők.

 Méregtelenítési reakciók: Egyes esetekben  méregtelenítési reakciókat lehet tapasztalni a Reiki kezelés után. Ez olyan átmeneti tünetekben nyilvánulhat meg, mint fejfájás, szédülés vagy enyhe hányinger. Ezek a reakciók akkor jelentkeznek, amikor a szervezet felszabadítja a méreganyagokat és alkalmazkodik az energia kiegyensúlyozó hatásaihoz. Fontos, hogy hidratáltak maradjunk, és hagyjuk a testet pihenni e folyamat alatt.

 Fokozott tudatosság: A Reiki fokozhatja a tudatosságot és az érzékenységet az energiára, az érzelmekre és a fizikai érzésekre. Ez a fokozott érzékenység oda vezethet, hogy jobban ráhangolódunk saját szükségleteinkre, kapcsolatainkra vagy életunk olyan aspektusaira, amelyek figyelmet igényelnek. Bár ez pozitív lehet, átmeneti túlterheltséget vagy érzelmi sebezhetőséget is okozhat.

 Lényeges megjegyezni, hogy ezek a mellékhatások jellemzően enyhék és átmeneti jellegűek. A Reiki kiegészítő terápiának minősül, amely a hagyományos orvosi kezeléssel együtt működik, és nem helyettesítheti a szakszerű orvosi tanácsadást vagy beavatkozást.

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most