'); ?> '); ?>

A terapeutád

Walker-Kádár Klaudia vagyok. 2012 ősze és 2022 tavasza között Londonban éltem és dolgoztam.  Itt váltam ELTE-n végzett olasz-angol szakos tanárból és tolmácsból komplementer terapeutává.

Hihetetlen örömmel és lelkesedéssel tölt el, hogy az engem választó emberek minden alkalommal boldogan, hálásan, testi-lelki terheiktől, fájdalmaiktól megszabadulva, sok esetben céljaikat meglelve, felszabadultan és kiegyensúlyozottan távoznak a kezelésekről, és később az én kezeléseimet javasolják hasonló nehézségekkel élő barátaiknak, családtagjaiknak is.

Az érzelmi, fizikai, mentális vagy spirituális útkereséssel, vagy egyéb problémákkal küzdő felnőtt emberek, olykor gyerekek segítése/gyógyítása, a mindennapi életem részévé vált. Egy küldetéssé, amiért minden reggel örömmel ébredek.

Spirituális érdeklődésem jó 30 éve kezdődött, ha jól emlékszem, Müller Péter „Benső Mosoly” című könyvének olvasásával, ami meggyújtott bennem egy szikrát. Csodálatosnak tartom felfedezni valódi énünket, a spirituális lényt, a tudatosságot, akik vagyunk.

Reiki mester és terapeuta, arc-, kéz- és lábreflexológus, és klinikai masszázs terapeuta vagyok. Tanulmányaimat Angliában végeztem. Sokféle masszázstípust tanultam és használok klienseim megelégedésére. A legkeresettebbek közé tartozik a triggerpont terápia és a különféle technikákat alkalmazó terápiás masszázs, mely fantasztikus lehetőséget biztosít krónikus és akut izom és izületi fájdalmak megszüntetésére is. Nagyon kedvelt, főleg hölgyek körében, a kétfelé ayurvédikus arcfiatalító masszázs, a relaxáló Lomi-Lomi, a terhes masszázs, és az indiai fejmasszázs.

Hálás vagyok a Reikinek mindazokért a nagyszerű és néha csodával határos változásokért, amelyeket az elmúlt évtizedben, a Reikivel kezelt emberek életébe, és az én életembe is hozott. Ezek az élmények inspiráltak arra, hogy folytassam tanulmányaimat a komplementer és a holisztikus alapokon nyugvó terápiák világában.

Tapasztalataim alapján a Reiki energia kombinálása bármilyen más terápiás eljárással fokozza a választott terápia előnyeit és hatékonyságát.

Első „Reiki I” fokozatomat 2003-ban, első „Reiki II” fokozatomat 2011-ben szereztem Budapesten különböző Reiki mesterektől. Hivatásos mester-tanár Reiki képzésemet Londonban végeztem el 2016-ban a Reiki Academy London-ban. Mind a nyugati (Usui Shiki Ryoho), mind a keleti (Usui Reiki Ryoho) módszert elsajátítottam.

2020 novembereben a William Lee Rand által alapított és vezetett The International Center for Reiki Training kurzusait elvégezve lettem Holy Fire® III Karuna Reiki® mester-tanár.

2022 decemberében Budapesten végeztem el a Jikiden Reiki tanfolyamot.

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most