'); ?> '); ?>

Hagyd magad mögött a fájdalmat

Fej-, nyak- és vállfájdalom

Okozhatja a rossz testtartás, stressz vagy a kettő együtt. Ha krónikus vagy akut fej-, nyak- és váll fájdalma van, az advanced klinikai masszázs – esetleg kombinálva az indiai fejmasszázzsal – akár egy kezelés után is elmulasztja a fájdalmat.

 

Derékfájdalom

A derékfájás kezelésére leghatékonyabb az advanced klinikai masszázs, melynek része a trigger pont terápia. A fájdalom eredőjének megtalálása majd megszüntetése érdekében meg kell vizsgálni a hát izmait, a farizmokat, a csípő izmait is. Egynél több kezelésre is szükség lehet ahhoz, hogy egy krónikus fájdalom teljesen megszűnjön.

 

Csípő- vagy lábfájdalom – isiasz

Itt is az advanced klinikai masszázs a legjobb választás.. Meg kell találnunk az összes rejtőzködő trigger pontot, amelyek a deréktól majdnem a lábfejig terjedő nagyon kellemetlen bizsergést és fájdalmat okozhatják.

 

Bizsergés és fájdalom a tenyérben vagy az ujjakban

Az ezeken a testrészeken jelentkező bizsergés okát a karokban, a vállakban és a nyak izmaiban kell keresni. Az advanced klinikai masszázs, a kézmasszázs és a kézreflexológia mind nagyszerű lehetőségek a probléma kezelésére.

 

Lábfej és talpfájdalom

Nagyon gyakran a lábunkban jelentkező fájdalmat az alsó lábszárban lévő trigger pontok okozzák. A talp masszírozása ezért önmagában soha nem oldaná fel a fájdalmat. Az advanced klinikai masszázs mellett segítség lehet, az ayurvédikus talpmasszázs,a kínai talpmasszázs vagy a nyugati típusú reflexológia.

 

Fejfájás, migrén

A fejfájásnak és a migrénnek sokféle oka lehet: feszültség, stressz, szorongás, rossz testtartás, vagy akár nyak és a váll izmaiban megbújó trigger pontok. A probléma okától függően a Reiki, az advanced klinikai masszázs az indiai fejmasszázs, vagy ezek kombinációja lehet hatékony módja a fejfájás és a migrén kezelésének.

Book your appointment today

I am happy to help you!

Get in touch now