'); ?> '); ?>

Holy Fire® III Karuna Reiki® kezelés

A Reiki spirituálisan irányított életenergia. Egy japán technika a stressz csökkentésére és a relaxációra, amely egyben a gyógyulást is elősegíti. A Reiki saját bölcsességével vezeti magát, nem pedig a terapeuta irányítását igényli.

Mi a Holy Fire® Reiki kezelés?

Egy új Reiki energia

A Holy Fire® Reiki kezelés a Reiki egy új formája, amelyet 2014-ben vezetett be az International Center for Reiki Training. Ez a spirituális energia a tudatosság egy magasabb szintjéről származik. A teljességet teremti meg a megtisztulás, a gyógyítás és az útmutatás révén. A Karuna Reiki® kezelés része.

A Holy Fire® energia

Finomítja és fokozza a Karuna szimbólumok energiájának hatékonyságát.

A Reiki kezelés előnyei:

–  spontán gyógyítja a felmerülő problémákat

– megtisztítja és felszabadítja a diszharmonikus energiákat

– mindig tiszteletben tartja a szabad akaratot

– kialakítja a szeretet érzését

– erőteljes és gyengéd

– mélyen és gyorsan gyógyít, anélkül, hogy fájdalmat okozna

– gyógyítja a kapcsolatokat és a másokkal való interakciókat

– megszünteti az aggodalmat, és a biztonság érzésével váltja fel

– spontán módon útmutatást nyújt 

– hajlamos fejleszteni az összes személyiségjegyet, mint például: ön- és mások szeretete, kedvesség, türelem, bizalom, életerő, lelkesedés, optimizmus, bizalom, öröm, béke érzése

– az egyik legcsodálatosabb hatása: a szeretet érzésének áramlása

Click to scroll

Mi a Karuna Reiki®?

A Karuna Reiki® egy új Reiki kezelés rendszer, amelynek gyökerei az Usui Reikiben gyökereznek, és amelyet William Lee Rand vezető Reiki mester/tanár, Holy Fire® III, az International Center for Reiki Training, a Reiki Membership Association elnöke, a Center for Reiki Research alapítója kísérletezéssel fejlesztett ki. (https://www.reiki.org/)

A Karuna egy szanszkrit szó, együttérző cselekvést jelent. Olyan cselekvést, amely a saját es mások szenvedésének csökkentésére törekszik. A Karuna Reiki® – vagy mondhatnánk „Az együttérzés Reikije” – a mi együttérzésünket jelenti a cselekvésen keresztül.

A Karuna egy olyan energia, amely képes felemelni bennünket egy magasabb megértéshez és egy egészségesebb életmódhoz. Felszabadít minden félelmet, kétséget és aggodalmat, és reménnyel, békével és kegyelemmel tölt el bennünket. A Karuna segíthet megtalálni a békét önmagadban és a saját intuíciódba  vetett bizalmadat.

Bár a Karuna Reiki® elősegíti a gyógyulást, nem gyógyít. A Karuna energia lehetővé teszi, hogy a gyógyulás a személyen belülről történjen.

A Karuna Reiki® felszínre emeli a probléma energetikai esszenciáját, majd a befogadó engedélyével az tiszta fénnyé alakul át és felszabadul.

A Karuna Reiki® mély érzelmi gyógyulást hozhat anélkül, hogy a befogadónak újra át kellene élnie egy kellemetlen élethelyzetet, vagy intenzív érzelmi élményt.

A Karuna Reiki® aktiválja az 5. dimenziós transzperszonális csakrákat: a Föld Csillag csakrát, a Köldök csakrát, a Kauzális csakrát, a Lélek Csillag csakrát és a Csillagkapu csakrát. Ezeknek a csakráknak az aktiválása létfontosságú.

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most