'); ?> '); ?>

Indiai fejmasszázs kezelés

A fej-nyak- és válltájékra összpontosító indiai fejmasszázs csakraharmonizálással kombinálva.

Kínai lábmasszázs kezelés lehetséges előnyei:

  • enyhíti a fejfájást
  • csökkenti a nyak- és vállmerevséget
  • javítja a vér- és nyirokkeringést
  • segíti a koncentrációt és javítja a memóriát
  • növeli az éberséget és a gondolkodás hatékonyságot
  • enyhíti a szorongást, a depressziót, a stresszt, a szellemi fáradtságot
  • javítja a hangulatot

A három magasabb csakra harmonizálásával a test teljes energiarendszere újra egyensúlyba kerül, ezáltal az indiai fejmasszázs holisztikus kezeléssé válik.

Az indiai fejmasszázs kezelés (Champissage) ösztönzi a test természetes öngyógyító képességeit, és csodálatos ellazulást és enyhülést hoz a stresszel összefüggő fájdalmakra. Ez nem csak egy élénkítő fejbőrmasszázs, amely stimulálja és felfrissíti a kezelt személyt, hanem magában foglalja az arc, a nyak, a vállak, a hát felső része és a felkarok masszírozását is, mivel ezeken a testrészeken sok pszichológiai és fizikai feszültség halmozódik fel.

A terápia ülő helyzetben történik, a páciens teljesen fel van öltözve. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe és nagyon hatékony. Lehet kombinalni bármilyen más terápiával: Reikivel, arc, láb vagy  hátmasszázzsal.

Click to scroll

A kezdetek

Az indiai fejmasszázs technikái több mint ezer éve fejlődtek ki Indiában. Régebben családi hagyomány volt. Három generációnyi nő egyszerre masszírozta egymás fejét, különböző olajokkal, az évszakokhoz és a különleges igényekhez igazodva. Az eredeti koncepció az volt, hogy a nők hosszú haját egészségesen, fényesen és szépen tartsák. Fejmasszázst a fodrászüzletekben és a borbélynál végeztek és végeznek még ma is Indiában, azzal a céllal hogy élénkítő fejbőrmasszázst adjanak,és felfrissítsék a vendéget. A fejmasszázs Indiában a strandokon, a piactereken és az utcákon is nagyon népszerű.

Az indiai fejmasszázst, amely kombinációja az eredeti (Champi) fejmasszázsnak és a felsőtest modern masszázsának Narendra Mehta úr jözvetítésével vált honossá az Egyesült Királyságban, akit ezért MBE kitüntetésben részesítettek (Member of the British Empire).

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most