'); ?> '); ?>

Kisállat Reiki Kezelés

A Reiki spirituálisan irányított életenergia. Saját bölcsessége vezeti, nem igényli a terapeuta irányítását. Ez a Japánból származó energiagyógyászat tökéletesen alkalmas a stressz, a szorongás, az elszakadási szindróma csökkentésére, a relaxációra, amely sajnos az állatoknál sem ritka. Bármilyen gyógyulás –  állatoknal éppen úgy, mint embereknél – legyen az fizikai, érzelmi, mentális, csak nyugodt pszichében történhet meg.

Az állatok szeretik a Reikit,

amennyiben megfelelően közelítünk hozzájuk, és tiszteletben tartjuk az igényeiket. Az állatok sokkal érzékenyek az energiára, mint sok ember és nagyon fogékonyak lehetnek akár egy néhany perces Reiki kezelésre is, legyen az kontakt vagy táv-Reiki. Az ő számukra is fontos a kibillent fizikai vagy érzelmi egyensúly helyreállítása és  megőrzése.

Ha hagyunk nekik teret, hogy szabadon mozoghassanak a kezelés alatt, az nagyban hozzájárulhat a kezelés eredményességéhez. A kezelendő állatnak kell eldöntenie  hogy megengedi-e a terapeutának, hogy rátegye a kezét kezelés közben, vagy inkabb táv-Reikiben, néhany méterről szeretné élvezni a kezelést. Az állatok ugyanúgy gyógyulnak a táv -Reikitől, mint az ember.

Sok állat szeret be- és kisétálni a kezelés alatt. Ez különösen igaz a kutyákra és a macskákra. Néha szeretnek egy kis szünetet tartani, hogy az energiájuk rendeződjön.

A tulajdonosok arról is beszámolnak, hogy az állatoknál a Reiki kezelés után jelentősen csökken a fájdalom,

a szorongás,  a trauma  és gyakran javulnak  viselkedési problémáik is. Sokszor a hosszútávú szorongás 2-3 táv- Reiki kezelés után megszűnik. A Reiki nagyon hasznos a rákkezelés során alkalmazott gyógyszerek okozta mellékhatások, vagy a fájdalom, hányinger, enyhítésében is.

 A Reiki az állatoknál is csodálatos vigaszt nyújt a végső átmenet során, a nyugalom és a béke szelíd érzését hozva.

Click to scroll

Reiki terapeutaként az a célunk, hogy teret adjunk az állatoknak, hogy saját gyógyító energiájukat és egyensúlyukat megleljék.

A szeretetteljes energia megtartása a szívünkben, miközben egy állat Reiki kezelést végezzük, a leggyógyítóbb, legkedvesebb és legkönyörületesebb dolog, amit tehetünk. Azzal, hogy együttérző teret biztosítunk számukra, lehetővé tesszük a gyógyulást. A szeretet a legerőteljesebb gyógyító energia. 

Előfordul, hogy rángas, jelei mutatkoznak egy-egy állaton, csak úgy ahogy embereknél is  a kezelés alatt, de ez csak néhány pillanatig tart.  A legtöbb állat nyugodt és álmos lesz a kezelés idejére. 

A kezelést követően vizeletürítésük gyakoribb lesz és érdemes is több vizet kínálni nekik, hogy a felszabadult érzelmi és fizikai méreganyagok minél hamarabb kiürüljenek a szervezetükből és energiarendszerükból.

Ha egy háztartásban egy háziállaton végezzük a Reiki kezelést, az természetesen bizonyos mértékben átáramlik a ház többi állatára és a gazdikra is. A Reiki a kétlábúak és a négylábúak egymáshoz fűződő kapcsolatán is fog javítani.

A személyes Reiki időtartamát mindig a kezelt állat dönti el. Amennyiben jelét adja, hogy feltöltődött a számára szükséges Reiki energiával, a kezelés véget kell érjen.

Az állatok ösztönösen tudják, hogy  melyik testrészüknek van szüksege Reikire és ennek megfelelően helyezkednek el a terapeuta kezében.

(Angie Webster – Animal Reiki, How it Heals, Teaches & Reconnects Us with Nature)

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most