'); ?> '); ?>

Kismama masszázs kezelés

Várandós kismamák egyéni igénye szerint összeállított gyengéd masszázskezelés

A kismama masszázs kezelés csodálatos élmény. Segít a gyermeket váró hölgyeknek ellazulni és támogatja testüket a fiziológiai változások időszakában. A terhesség megterheli a testet, és a masszázs segíthet enyhíteni a fájdalmakat és más, a terhesség alatt tapasztalt gyakori egészségügyi problémákat.

 

A terhesség vége felé sok nő úgy érzi, hogy rengeteg tennivaló vár a baba érkezésére való felkészülésre, de ez egy fontos időszak a nők számára, hogy pihenjenek és élvezzék a baba kihordásának utolsó heteit. A masszázs különleges alkalmat biztosít a hölgyek számára a kikapcsolódásra, és segít nekik testükre és a babára koncentrálni. A masszázs a babának is jót tesz. Kutatások kimutatták, hogy a születendő babára hatással lehet az anyja által megélt stressz szintje. A masszázs közvetve nyugtató hatással van a babára, mivel az anya a bőr ingerlésének hatására oxitocint és prolaktint szabadít fel.

Kattints a lapozáshoz

A kismama masszázskezelés jótékony hatásai:

 • Enyhíti a súlyt viselő ízületekre és az izom-fasciális struktúráira nehezedő terhelést.
 • Segít a terhesség alatt tapasztalt számos gyakori kellemetlenség orvoslásában: izomfájdalmak, derékfájás, fejfájás, lábgörcsök, isiász, merevség, gyomorégés és savas reflux, fáradtság, visszeresség, légszomj, az alsó végtagok ödémája, nyaki fájdalom, keresztcsont- és csípőizületi fájdalom, székrekedés.
 • Fokozza a vérkeringést, ami több oxigént és tápanyagot biztosít az anyának és a magzatnak egyaránt, valamint serkenti a nyirokrendszert, ezáltal növeli az immunitást és a méreganyagok eltávolítását.
 • Stabilizálja a hormonszintet, és segít enyhíteni a hormonális változások okozta depressziót vagy szorongást.
 • Nyugtatja és ellazítja az idegrendszert azáltal, hogy endorfinokat szabadít fel az anya szervezetében. Ennek eredményeképpen a várandós anya nyugodtabbnak és pihentebbnek érzi magát, valamint könnyebben és mélyebben fog aludni.
 • Segít a jó testtartás fenntartásában és a baba növekvő súlya miatt megváltozott testhelyzethez való alkalmazkodásban. A masszázs növeli az izomtónust és a rugalmasságot, fokozza a plusz súly hordozásának képességét, miközben enyhíti a fájdalmakat, a lábgörcsöket és az izomgörcsöket is.
 • Enyhíti a szív terhelését és segít kordában tartani a vérnyomást.
 • Fokozza a bőr és a szövetek rugalmasságát.
 • Támogatja a vér visszaáramlását a szívbe, és növeli a méh és a méhlepény vérellátását. A terhesség alatt a keringési rendszerre nehezedő óriási igénybevétel miatt a vérmennyiség akár 60 százalékkal is megnövekedhet a terhesség előtti szinthez képest.
 • Felkészíti a leendő anyát a könnyebb szülésre az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatásával, elősegítve a relaxációt és a stresszoldást.
 • Természetes, biztonságos, gyógyszermentes alternatívát kínál a fájdalomcsillapításra, mivel a terhesség alatt a születendő gyermek érdekében gyakran korlátozzák a gyógyszerek szedését.
 • A fizikai előnyök mellett a terhesmasszázs a várandós nők számára a nem szexuális emberi érintés és energia által nyújtott érzelmi támogatást és gondoskodó érintést is nyújt.

 

 

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most