'); ?> '); ?>

Természetes arcfiatalító masszázs kezelés

Ez egy ősi ajurvédikus technikákon alapuló, valóban holisztikus kezelés, hogy fiatalabbnak tűnj és fiatalabbnak is érezd magad.

 

Természetes arcfiatalító masszázs jótékony hatásai:

 

  • javítja a bőr tónusát és textúráját
  • csökkenti a mimikai és az öregedéssel járó ráncokat
  • fokozza az arc mozgékonyságát
  • tonizálja az arc szöveteit
  • ellazítja az állkapocs és az áll izmait
  • javítja a vér- és nyirokkeringést
  • oldja a stresszt és a feszültséget
  • erősíti az immunrendszert
  • megnyugtatja a testet és az elmét
  • feloldja az energia blokkokat

Mi a természetes arcfiatalító masszázs?

Ez egy ajurvédikus technikákon alapuló, valóban holisztikus kezelés, amelyet kizárólag kézzel, olajok és krémek használata nélkül végez a terapeuta.

A kezelés elsősorban az arc izmaiban, kötőszöveteiben lévő blokkok felszabadításával hat. A mindennapi élet nyomása miatt arcunk izmaiban feszültség halmozódhat fel anélkül, hogy észrevennénk, mivel gondolataink és érzelmeink megszokottá válnak de arcunk, testünk megőrzi és kifejezi őket.

Kattints a lapozáshoz

Egy tipikus kezelés relaxációval és energiakiegyenlítéssel kezdődik, amelyet az arc speciális akupresszúrás pontjainak aktiválása követ. Ezután különböző erősségű masszírozó mozdulatokat alkalmazok az egész arcon és a nyakon, speciális koreográfiát követve, hogy a feszültséggel terhelt területeket ellazitsam és elősegítsem a a fizikai ésé mentális ellazulást.
Ezután az arc egyik oldalán ajurvédikus simító technikákkal dolgozom, hogy eltávolítsam az elhalt hámsejteket és „kivasaljam” a finom vonalakat és ráncokat. Mélyebb technikákat alkalmazok a bőr kötőszöveti blokkjainak feloldására és az alatta lévő arcizmok megemelésére. A keringés és a kiválasztás javul, és a szövetek mozgékonyabbá válnak.
Miután az arc egyik felén véget ért a kezelés, érdemes összehasonlítani az arc két oldalát. A legtöbben elégedetten és meglepődve tapasztalják a különbséget. Ez utan kerül sor az arc másik felének kezelésére majd nyirokelvezetéssel, fejbőrmasszázzsal és földelő technikákkal zárul a kezeles.

Milyen gyakran érdemes a természetes arcmasszázs kezelést ismételni?

Az arc izmai abban különböznek a test izmaitól, hogy közvetlenül az őket borító bőrhöz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy amikor az arcizmok megereszkednek, a hozzájuk kapcsolódó bőr is megereszkedik.

A természetes arcfiatalító masszázs általános hatását úgy írják le, mint egy tornatermi edzést az arc számára, mely azonban mélyen ellazító hatással van az egész testre. Ahogyan a rendszeres edzőterembe járás segít a test izmainak tónusban tartásában, úgy a rendszeres arcfiatalító masszázskezelések az arcizmokat is tónusban tartják.

Bár a különbség általában már egy kezelés után látható és érezhető, a hatás még inkább szembetűnő, ha öt hetente egyszer ismételjük a kezelést, majd havonta egy-egy alkalommal.

A ma elérhető néhány öregedésgátló eljáráshoz képest a természetes arcfiatalító masszázsnak nincsenek negatív mellékhatásai. A látható előnyök mellett a hölgyek gyakran számolnak be arról, hogy nyugodtabbnak érzik magukat, jobban alszanak, enyhülnek az arcüreg problémáik és a stresszel kapcsolatos különböző tüneteik.

 

Arcmasszázs otthon

Próbáld ki ezt az egyszerű gyakorlatot reggel és este, hogy arcizmai erősek és rugalmasak legyenek, fenntartsák az egészséges vérellátást és segítsék a salakanyagok eltávolítását, a képen látható akupresszúrás pontok stimulálásával. A 14 fő energia meridiánból 8-nak vannak pontjai az arcon, melyek különböző belső szervekhez kapcsolódnak. A szemre és az orrmelléküregekre is jótékonyan hatnak, sőt, még a látásod is javulhat.

Masszírozd meg a képen látható akupresszúrás pontokat úgy, hogy ujjaddal háromszor körözz az egyes irányokba. Majd ujjaiddak kopogtasd végig az egész arcodat.

Fejezd be az arctornát azzal, hogy finoman végigsimítod az arcodat felfelé és kifelé a nyaktól a homlokig, majd masszírozd meg a fejbőrödet és a fülcimpádat.

 

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most