'); ?> '); ?>
Dora Lugosi
Dora Lugosi
2024-01-21
Régóta fennálló problémákkal kerestem meg Klaudiát, és már az első kezelés után hihetetlen pozitív változást tapasztaltam. Mind felkészültségben, mind emberileg a maximumot nyújtja. Teljes odafigyelés, empátia és segítőkészség jellemzi. Azt érzem, hogy teljes mértékig rám figyel, törődik velem. Végtelenül hálás vagyok, hogy a sors éppen őhozzá vezetett!
Kovács-Krassói Csenge
Kovács-Krassói Csenge
2024-01-14
Reiki masszázson voltam Klaudiánál, egy olyan gyönyörű élményben volt részem. Megtartó teret biztosított és elkezdtem gyógyulni!
May Dalgamouni
May Dalgamouni
2023-12-16
I will be going back ☺️. Very positive experience, professional treatment, exactly what I needed.
Szilvia Tóth
Szilvia Tóth
2023-10-26
Terhességem alatt jártam Klaudiához kismama masszázsra. Igazi nyugalom szigete érzést adott a nála töltött idő és minden porcikámnak jól esett a masszázs. Nagyon kellemes Klaudia kisugárzása és a környezet is.
Julia Lock
Julia Lock
2023-10-11
I was very happy to discover Klaudia early on this year. In addition to her professionalism, the depth and breadth of her experience, her flexibility and her warmth, it is a bonus for me to be able to speak in English with her. I return to her regularly, whenever I can, both for deep massage and Reiki and recently, for reflexology as well. She is always welcoming and creates a safe environment. Looking back over the year. she has helped me significantly. I highly recommend her.
Kitty Komjati
Kitty Komjati
2023-10-10
Klaudia is a beautiful person and am always excited to visit her. She is my first experience with reiki and I’m so grateful that I’ve found her. If you’ve ever wondered about giving reiki a try, please don’t hesitate any further. It is truly life-changing. It has helped me balance my energies so much. I cannot recommend Klaudia enough, her place is a wonderful sanctuary of peace and healing.
Gábor Bodnár
Gábor Bodnár
2023-10-04
Rendkívül megnyugtató mind a környezet mind Klaudia személye. Az első "egy órás" reiki kezelés majdnem két órás volt mert előtte részletekbe menően és Klaudia részéről nagy odafigyeléssel beszélgettünk a problémáról, majd folytattuk a kezeléssel. Nagyon jól esett, szuper volt! Kezelés után közvetlenül és a rá következő napokban is változásokat tapasztaltam, könnyebbség, stressz szint csökkenése stb. Már kértem is akkor a következő időpontot jövőhétre. 🙂 Ahogy időm majd engedi, szeretnék még ellátogatni hozzá a jövőben is! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Kaludiát!
Orsolya Horváth
Orsolya Horváth
2023-09-22
Klaudia is very kind and she has good vibes. I had an hour Reiki session with her, and It was very liberating, I felt relieved and super relaxed. Definitely helps with anxiety.
noémi emma Kordováner
noémi emma Kordováner
2023-08-28
Megmentő. Igazából sokat gondolkoztam azon, hogy mit írjak ide mivel nem igazán tudom szavakba önteni amit Klaudiánál tapasztalok. Az életem talán egyik legrosszabb periódusában találtam Rá. Küzdöttem. Küzdöttem önmagammal, küzdöttem a nőiségem megélésével, küzdöttem a családból hozott feldolgozatlan traumáimmal. Szokták mondani, hogy a lelki traumák egy idő után testi tünetekként kezdenek felszínre jönni. Az orvosok természetesen semmi használhatóval nem tudtak szolgálni, a szokásos: " Semmi baja, maga még túl fiatal, szedjen több vitamint és ne stresszeljen" szöveggel hárították a problémákat. Kösz, a nagy pánikban szerintem mindenki ezt akarja hallani amikor orvoshoz fordul. Ennek tudatában kezdtem el kicsit más irányba kutakodni így találtam rá Klaudiára. Reiki, terápiás masszázs és reflexológia kezelésre járok Hozzá immáron több mint fél éve és bizton állíthatom, hogy ameddig a lábam visz járni fogok. A reiki az alvászavaromat szinte teljesen megszűntette; sokszor low-energy voltam, nem tudtam magam kipihenni - sokat javított az életminőségemen. Ezen felül nagy munkám van abban, hogy megfelelően kommunikáljam a problémáim, érzéseim és Ő azon kevés emberek egyike akiknek szinte első alkalomtól kezdve nyitott könyv vagyok. Szakmai tudásán kívül nem sok olyan kellemes aurával rendelkező, megértő és figyelmes emberrel találkozni mint Ő. Csak egy szóval jellemezném a Nála töltött időt: megnyugtató.

Minden Google értékelés olvasása itt.

Foglalj időpontot!

Örömmel segítek

 

Kezelések: Budapest, Széher út 76. 1021

 

Foglalás most